Zelena válka


Zelená válka s roztroušenou sklerózou

Stejně jako boj s lidskou hloupostí, válku s roztroušenou sklerózou vyhrát nelze, ale vzdát ji
člověk nesmí.

Vše dobré, co bylo napsáno o jednotlivých vitamínech, minerálech, enzymech…platí i o jejich nejlepším zdroji – o „obyčejné trávě“

Tráva je základem potravinového řetězce a je zdrojem síly i zdraví živočišné říše. Antilopa jí vděčí za rychlost, arabský hřebec za vytrvalost a divoký býk za svoji sílu.

Napadne vás při pohledu na divokého koně či bojovného býka, že jejich stakilová vzepjatá těla vděčí za svoji energii, sílu a vytrvalost obyčejné trávě? Uvědomíte si někdy, že tyto úžasně rychlé, dynamické či naopak silné a vytrvalé organismy vděčí téměř za každý gram své hmotnosti trávě? Právě ta je zdrojem jejich života, krásy a vitality.

(výňatek z Knihy o nápoji z trávy III odVáclava Rathouského)

Ječmen

Zelený nápoj je zdravý Fast food, obnovující acido-alkalickou rovnováhu. Je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava. Mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů. Mladý ječmen má vysoký obsah betakarotenu, vitaminu C, E a vitaminů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové, kyseliny pantotenové a cholinu,příbuzného vitaminu B. Nedostatkem vitaminů trpíme z důvodu převahy zpracovaných potravin a skutečnosti, že některé naše potraviny ztratí živiny dříve, než se dostanou na stůl. Vitaminy a ostatní živiny v Ječmeni GW zůstávají téměř nedotčené.

Podrobné informace najdete na stránce http://www.ways.cz/cs/jecmen

Pěstování:

Ječmen je pěstován společně s vojtěškou na více než 1 100 hektarech panenské půdy, na ploše bývalého sladkovodního jezera v Utahu – bez použití pesticidů a herbicidů. Tamní půda je neuvěřitelně úrodná. Každý rok se díky tání sněhu ve Skalistých horách a díky geniálnímu zavlažovacímu systému obohacuje o minerály. Je obdělávána pouze 150 let. Obilniny, zelenina i ovoce z této oblasti patří k nejlepším v USA !

Unikátní výrobní proces:

Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší tak, aby teplota zpracovávané potraviny nepřesáhla 31 st. C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracování tak umožňuje získat „živou“ rostlinnou mízu. Jedná se o dosud nejšetrnější zpracování, díky kterému jsou zachovány účinné složky. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení až do vakuového zabalení suroviny neuplyne víc jak dvě hodiny!

Pozitivní působení ječmenného nápoje na lidský organismus:

Vylepšuje stav pokožky, zpomaluje buněčné stárnutí, pomáhá snižovat nadváhu, účinkuje proti zácpě, podporuje organismus v boji s rakovinou, preventivně působí proti ukládání cholesterolu na cévních stěnách, úspěšný při léčbě gastritidy, vředových onemocnění a zánětu slinivky břišní.

Mladý ječmen pomáhá tělu, aby se léčilo samo.

Dávkování:

Preventivní dávkování u dospělých: 2 x 1 lžička denně

• ČRo Hradec Králové, Radioporadna, 22.9.2009, hostem Mgr. Lenka Svobodová…Ječmen



Kontaktní formulář

Vyplňte své jméno (název firmy) a jeden z kontaktů - telefonní číslo nebo e-mail. Ozvu se Vám do dvou pracovních dní.

Vyplňte prosím jeden z kontaktů - telefonní číslo nebo e-mail.